Nieuws

Tudortuinen - Verkoop in volle gang

Tudortuinen - Verkoop in volle gang

Verkoop in volle gang en omgevingsvergunning onherroepelijk!


Na de geslaagde start verkoop van Park Triangel is de verkoop van de woningen in Tudortuinen in volle gang. Inmiddels zijn er al een flink aantal woningen verkocht en de appartementen zijn vrijwel allemaal verkocht. Verder hebben we goed nieuws, want de bezwaarperiode van de omgevingsvergunning van Tudortuinen is inmiddels verstreken en er zijn geen bezwaren binnen gekomen. Dit betekent dat de vergunning onherroepelijk is geworden. Een mooie mijlpaal voor het project!


Start bouw scholen
Afgelopen 1 april 2019 is er gestart met de bouw van de nieuwbouw van de scholen in Park Triangel. De scholen en bso worden zeer nabij Tudortuinen gerealiseerd. Er komen meerdere scholen, namelijk de Dick Brunaschool, Koningin Beatrixschool en Quadrant Kindercentra. De verwachting is dat de bouw ongeveer een jaar gaat duren. Een mooie aanvulling in de wijk!

Het voordeel van een Nul-op-de-Meter woning
Naast de hogere duurzaamheidseisen waar de woningen van Tudortuinen aan voldoen, worden ze ook nog eens NOM (Nul-op-de-Meter) gerealiseerd. Wat voor voordeel geeft u dat als bewoner? Een Nul-op-de-Meter woning houdt in dat de woning bij gemiddeld gebruik op jaarbasis niet meer energie verbruikt dan hij oplevert. Bij een Nul-op-de-Meter woning zijn de in- en uitgaande energiestromen voor gebouwgebonden energieverbruik (verwarming, koeling, warm tapwater) en het gebruik van huishoudelijke apparatuur op jaarbasis per saldo nul, onder standaard klimaatcondities en bij standaard gebruik van de woning. Naast dat de energiekosten aanzienlijk omlaag gaan ten opzichte van de energiekosten van woningen die tot nu
toe als standaard beschouwd worden is het ook financieel aantrekkelijk. Diverse geldverstrekkers bieden de mogelijkheid aan om extra te lenen. Vraag bij uw hypotheekverstrekker naar de mogelijkheden. Dus voor u als bewoner geeft het meerdere voordelen!


De wijk Park Triangel wordt alsmaar aantrekkelijker op te wonen. Voor de echte sportievelingen zijn er op het parkeiland diverse sportmogelijkheden bij gekomen. Er is een heus calisthenics parcours en een mooi beachvolleybalveld. Hierdoor kan je heerlijk buiten trainen op het moment wat jou schikt!


Nog 1 appartement beschikbaar in Tudor Villa!
De verkoop van het appartementengebouw gaat voortvarend en er is nog een mooie begane grond appartement met tuin beschikbaar.
Specificaties bwnr 1 
(Spiering 2 te Waddinxveen)
woonoppervlakte ca. 144 m²
riante tuin van ca. 92 m²
royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
twee slaapkamers
luxe binnenafwerking, waaronder standaard geen bovenlichten
vloerkoeling- en verwarming in het gehele appartement
gasloos, klaar voor de toekomst!
 

Indien u interesse heeft in het project Tudortuinen neemt u dan gerust contact met ons op, ons telefoonnummer is 0172-434561 of e-mail: nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Bekijk alle nieuwsberichten