Nieuws

De bouw van fase 2 Heren van Oegstgeest gaat beginnen!

De bouw van fase 2 Heren van Oegstgeest gaat beginnen!

De bouw van fase 2 gaat beginnen!

Slechts nog enkele woningen beschikbaar

Goed nieuws voor plan Heren van Oegstgeest! De bouw van fase 2 start spoedig. De sluitingsdatum voor de ruwbouwopties is 25 juli. Na deze datum kunnen er helaas geen ruwbouwopties meer worden gewijzigd. Wilt u maximale vrijheid in de indeling van uw aanstaande woning? Neem dan snel contact op met de makelaars! 

Laat u verrassen door deze zeer royale halfvrijstaande villa’s in plan Heren van Oegstgeest. Met een woonoppervlakte van 158 m² tot 169 m² behoren deze woningen tot de grootste nieuwbouwwoningen van Oegstgeest. Woningtype Lodewijck is standaard op de begane grond maar liefst ruim 13 meter (!) diep.

De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van 234 m² tot 485 m². Vijf woningen liggen prachtig aan het water en beschikken over een steiger en ligplaats.

De woningen worden zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, een keukencheque en een fraaie aangebouwde berging. Ook niet verkeerd: enkele woningen hebben op de verdieping een heerlijk balkon! Kijkt u snel verder naar de mogelijkheden welke deze fraaie halfvrijstaande villa’s u allemaal bieden.

Bekijk alle nieuwsberichten