Zo waarderen onze klanten ons:

Dhr. Land 8,8

Van eerste begin professionele indruk en goed contact. Gaf iedere keer duidelijke argumentatie en voorstel voor vervolgstappen. Bleef rustig en gaf gevoel in controle te zijn terwijl het proces door (potentiele) kopers niet altijd makkelijk werd gemaakt. Goede en heldere communicatie. Ook in de afronding zeer behulpzaam en nog betrokken. Zeer tevreden en zou hen zeker aanbevelen.
30-10-2017

8,8

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! het extra prettige is dat Koppes met meerdere mensen in het veld als op kantoor werken. Hierdoor krijg je dus meerdere makelaars voor je geld.
05-08-2017

8,0

goede persoonlijke begeleiding, heeft mijn belangen heel erg goed vertegenwoordigd. Zeer tevreden dus. Mooie foto's, een goede omschrijving van de woning.
30-05-2017

9,0

Koppes makelaardij weet goed wat er in de markt speelt. Het huis werd door een professionele fotograaf en een mooie brochure maximaal gepresenteerd. De makelaar heeft ons goed op de hoogte gehouden van bezichtiging tot het moment dat de financiering van de kopers rond was. Een professional met kennis van zaken en juridische rechten en plichten heeft veel toegevoegde waarde en betaald zichzelf terug!
29-05-2017

8,5

Een makelaarskantoor met jarenlange lokale ervaring. Goed op de hoogte van de lokale woningmarkt. Een heel groot plaatselijk woningaanbod en mede daardoor een groot klanten bereik. Een vaste, persoonlijke makelaar die het hele verkoopproces begeleidt en goed bereikbaar en toegankelijk is. Foto's en video gemaakt door een professionele fotograaf. Kortom, zeer tevreden over dit makelaarskantoor!
24-05-2017

9

Prima makelaar en back-up team.Werd goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en ontving daar een goede feedback van. Ik kan deze makelaardij van harte aanbevelen!
18-04-2017

7,8

Ik denk dat ik deze makelaar zou aanbevelen bij vrienden of familie. Zoals vooraf voorspeld, was huis zeer snel verkocht. Na een open dag, ontvingen wij een bod in anderhalve week. Contact met de makelaar was kort, efficiënt en to the point. Geen geneuzel en korte lijnen. Advies was nuttig en daar waar nodig. Het contact met de makelaar was zoals wij vermoedde in het oriënterende gesprek en waarom wij Koppes Makelaardij kozen van de 5 makelaars die wij spraken. Top!
03-04-2017

7,8

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. Positieve ervaring. Bij het eerste gesprek wordt meteen duidelijk wat je kan verwachten. Wij zochten een makelaar welke het verkooptraject zakelijk benaderd maar toch ook persoonlijk. Dat hebben we gevonden in Koppes Makelaardij. Erg blij met onze keuze en uiteindelijke verkoop.
27-03-2017

8.8

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie.Makelaar heeft een mooie presentatie van het huis gemaakt zowel op Funda als een folder en goed geadviseerd bij het bepalen van de vraagprijs. Wij werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop van ons huis.
08-11-2016

8.5

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie.Van begin tot eind top service en vasthoudendheid. In alles erop gericht om SAMEN het huis te verkopen. Niet te snel de prijs verlaagd, geduld met de grote hoeveelheid bezichtigingen en correct.
27-09-2016

10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Van begin tot eind perfect begeleid en geholpen door onze makelaar ! Meneer Vergunst heeft perfecte kennis van de markt en helpt zijn klanten overal waar nodig. Dit is alles wat wij nodig hadden, super bedankt!
16-08-2016

7.5

Makelaar heeft ons goed begeleid bij de verkoop van onze woning, en heeft ons goed geholpen bij aankoop van onze nieuwe woning.
24-07-2016

9.0

Zeer prettige samenwerking van begintraject tot en met de verkoop van de woning. Eerlijke makelaar die de zaken niet mooier voorstelt dan ze zijn.
01-07-2016

8.3

Goede makelaar met kennis van de lokale markt. Verkoopbegeleiding door twee personen. Alhoewel zij allebei goed geïnformeerd waren gaat mijn voorkeur uit naar 1 vaste begeleider. Ik snap dat het soms niet anders kan. Beiden waren wel deskundig. Keurig steeds op tijd geïnformeerd en na afloop bezichtiging direct gebeld. Een reële prijs in overleg vastgesteld. Binnen twee weken na plaatsing op Funda verkocht.
28-06-2016

10

Koppes makelaardij hebben wij ervaren als een zeer betrokken partner die ons het gevoel gaf dat ons huis in de verkoop alle aandacht had, dat de opvolging altijd accuraat gedaan werd en keurig gecommuniceerd.
16-06-2016

9.3

Mw. van der Ziel heeft mij altijd vriendelijk en correct geholpen. Mijn volgende huis zal ik zeker weer via haar proberen te verkopen. Ook heeft zij mij geholpen met een verwijzing naar een financieel adviseur die mijn nieuwe hypotheek prima verzorgd heeft.
16-06-2016

9.0

Prima makelaar. Altijd goed bereikbaar. Verder zijn de medewerkers van het kantoor zeer bereidwillig en vriendelijk. Geen enkele klacht over de service. Het kantoor staat ook erg centraal en is voorzien van mooie verkooppresentaties. En.......snel resultaat, ook niet onbelangrijk.
07-06-2016

8.0

Zeer klant vriendelijk.Altijd bereid om je te woord te staan.De open huizen dagen zijn goed georganiseerd.
26-04-2016

10

Werden goed voorgelicht omtrent de mogelijke verkoop.Ook toen enige stagnatie ontstond door de koper werden wijcorrect op de hoogte gehouden en kregen deskundige begeleidingwat te doen of juist niet.
12-04-2016

8.0

Een goed makelaarskantoor die deskundig advies geeft. Mooie foto's en goede marketing hebben ons huis snel verkocht conform marktwaarde.
11-04-2016

9.0

Zeer prettige ervaring. Goede voorlichting over mogelijkheden en het te volgen traject. Eerlijke prijsstelling en daardoor ook zeer vlotte verkoop. Contact met makelaars altijd zeer prettig en proactief.
08-04-2016

8.0

Contact was al vanaf dag 1 gelijk goed. Na elke bezichtiging duidelijke info doorgekregen wat de mensen wel en niet mooi vonden aan het huis erg prettig!
26-02-2016

9.0

Wij hebben de verkoopbegeleiding van begin tot eind als zeer prettig ervaren. De makelaar heeft goed naar onze wensen geluisterd en naar onze situatie gekeken en obv de gemaakte afspraken een goed verkoopplan opgesteld. Het hele verkoopproces zijn we goed begeleid en na bezichtigingen hebben we steeds direct telefonische terugkoppeling gekregen. Ook hebben ze ons geholpen met het huren van een tijdelijke woning. Ondanks dat het een groot kantoor is, is er door het hele team steeds een heel persoonlijke benadering geweest.
20-02-2016

8.5

Goede ervaring, huis snel verkocht!! Via de makelaar eenprofessionele foto rapportage van het huis laten maken. Kortom compleet van a tot z geregeld, Top!!
19-02-2016

9.0

Wij zijn heel tevreden over Koppes Makelaardij Joep Vergunst heeft ons goed begeleidt tijdens de verkoop van ons appartement.
01-02-2016

7.3

We werden altijd goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen. Goed begeleid tijdens onderhandelingen. Ook prima service van het team dat op kantoor zit, altijd vriendelijk, goed bereikbaar en hulpvaardig.
28-01-2016

8.5

Na een prettig kennismakingsgesprek waarin een reëel beeld werd geschetst van de markt gekozen voor deze makelaar. Daarna elke keer na een bezichtiging goed op de hoogte gehouden wat de kijkers van de woning vonden en werd er actief contact gehouden met de kijkers. Tijdens het onderhandelingsproces goed bijgestaan en is de woning in korte tijd verkocht.
20-01-2016

10

De makelaar toonde veel belangstelling. Hij is goed op hoogte van de huizenmarkt.Luistert goed naar de klant en komt zijn afspraken goed na. Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar.
01-01-1970